Diumenge Ara Tu 08/07/2012

I a més

1 min
Anne Sofie

Festival de Músiques de Torroella de Montgrí Del 21 de juliol al 23 d'agost

32a edició d'un dels festivals més prestigiosos de l'Empordà, dedicat exclusivament a la música clàssica. Dos pianistes de renom internacional, Josep Colom i Joaquín Achúcarro, i la mezzosoprano sueca Anne Sofie von Otter destaquen en una programació que commemorarà els aniversaris de tres compositors catalans: Eduard Toldrà, Frederic Mompou i Xavier Montsalvatge.

Festival Internacional de Música de Cadaqués Del 3 al 19 d'agost

L'actuació del saxofonista Maceo Parker, amb l'Orquestra de Cadaqués, és el principal reclam d'un cartell que s'obre al jazz, al gòspel i al pop sense renunciar a la música clàssica. Els pianistes Jonathan Crayford i Hisako Hiseki i l'actuació conjunta de Quimi Portet i Roger Mas són altres plats forts d'aquesta 41a edició.

Schubertíada de Vilabertran Del 16 d'agost al 8 de setembre

El festival consagrat al compositor vienès assoleix aquest any la 20a edició amb un programa que se centra en Franz Schubert però que admet altres noms. El Quartet Casals, el baríton Matthias Goerne, la soprano Ofèlia Sala, la mezzo Christianne Stotijn i el pianista Evgeni Bozhanov seran presents en una de les cites més destacades de l'estiu a la Costa Brava.

stats