Cabrer sobre les primàries del PSIB: "Ha triomfat l'ala nacionalista del PSOE"

Pel que fa al resultat, la portaveu del PP ha dit que "la meitat està en contra d'aquest nacionalisme d'esquerres, el Partit Socialista està molt dividit"

La portaveu del grup parlamentari del PP, Mabel Cabrer, ha assegurat que "ha triomfat l'ala nacionalista" en una valoració de les primàries del PSIB d'ahir i amb relació al fet que Francina Armengol n'hagi sortit guanyadora amb el 54,58% dels sufragis de militants i simpatitzants del partit.

"Ha triomfat l'ala nacionalista del PSOE, la meitat està en contra d'aquest nacionalisme d'esquerres, el Partit Socialista està molt dividit", hi ha insistit Cabrer, que ha valorat la victòria d'Armengol sobre Aina Calvo de "molt ajustada" i de gairebé "pels pèls".

Tot i així, Cabrer ha felicitat la que serà la cap de llista del PSIB-PSOE en les pròximes eleccions autonòmiques, com també al seu procés intern obert. També ha assegurat que el PP ha estat el primer partit a dur a terme aquest sistema fa ja cinc anys.

La diputada del PP s'ha mostrat "alegre" perquè el seu partit sigui l'únic a les Illes que "acapara el centre" i ha recordat l'aposta del seu partit "en contra de la immersió catalana".

Cabrer ha dit que els ciutadans han de saber que el PP representa "la majoria moderada" i que "al nacionalisme d'esquerra li queden menys de 500 dies per canviar de rumb". En opinió de Cabrer, "la gent vol moderació" i una posició de centre després de les pròximes eleccions autonòmiques.