Govern, Mallorca i Menorca formaran part de l'Aliança Mar Blava

Estudien com adherir-se a aquesta organització, a la qual ja pertanyen els consells insulars d'Eivissa i Formentera

El Govern i els consells de Mallorca i Menorca entraran a formar part de l'Aliança Mar Blava, considerat l'ariet contra les prospeccions petrolíferes en les aigües que banyen les Illes Balears.

En una nota, la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca ha indicat avui que les tres administracions estudien com adherir-se a aquesta organització, a la qual ja pertanyen els consells insulars d'Eivissa i Formentera. També estan representades en l'Aliança Mar Blava diverses organitzacions socials, ecologistes i el sector privat.

"Atenent al compromís contra les prospeccions petrolíferes a la Mediterrània que afecten les Illes Balears, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha creat una comissió de seguiment formada pel director general de Pesca i Medi Marí, Joan Mercant, i el president de la Comissió Balear de Medi Ambient, Antoni Alorda", ha explicat. Alorda té previst desplaçar-se a Madrid el proper 16 de setembre amb el coordinador d'Aliança Mar Blava, Carlos Bravo, per examinar l'estat de la tramitació dels projectes en el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

El + vist

El + comentat