Armengol, sobre Bauzá: "No té gens de credibilitat"

La candidata socialista a la presidència del Govern ha presentat els candidats socialistes a les batlies de Marratxí i Alcúdia, Miquel Cabot i Pere Malondra, respectivament

La candidata socialista a presidir el Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest diumenge del president i aspirant a la reelecció, José Ramón Bauzá, que "està en plena època de rebaixes i saldos electorals, prometent el que tothom sap que no complirà".

"Bauzá no té gens de credibilitat ara per prometre tot el contrari del que ha fet durant quatre anys", ha assegurat Armengol sobre la promesa feta dissabte pel president de crear 40.000 llocs de feina estables a les Illes, ha informat el PSIB en un comunicat.

Armengol ha presentat els candidats socialistes a Marratxí, Miquel Cabot, i a Alcúdia, Pere Malondra i ha assegurat que tots dos són exemples del canvi segur, perquè defensen "el dret al treball i, sobretot, el treball amb drets".

A 21 dies per a les eleccions, Armengol ha afirmat: "Som l'únic partit que pot garantir el canvi segur que necessitam per tornar els drets que s'han robat a la ciutadania amb la majoria absoluta del PP".

Armengol ha assegurat que el Govern deixarà una herència de més retallades, menys serveis públics i de pitjor qualitat i amb uns sistemes educatiu i sanitari especialment malmesos.

La líder socialista ha presentat els caps de llista de Marratxí i Alcúdia, que considera preparats per "tornar l'esplendor perduda a uns municipis que no l'haurien d'haver perdut mai".

L'eurodiputat Javi López i el candidat al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, també han participat en les presentacions.

Més continguts de

El + vist

El + comentat