ARA DIUEN QUE...

Santi Morey perd suports

Feia comptes sumar avals a Ponent i aquest dijous s'ha adonat que la piscina és buida

- A un dels aspirants a liderar la candidatura del PSIB a Palma, Santi Morey, no li surten els comptes i li comencen a fallar alguns suports que donava per fets. Morey confiava en els avals que li pugui proporcionar l'agrupació de Ponent, antigament controlada pel seu "amic" Ramón Torres. Però conten que en una reunió que es va produir aquest dimarts s'adonà que la piscina és buida perquè li han fet saber que no tindrà tots els avals que es pensava.

- No ha passat desapercebut el canvi d'imatge del regidor José Hila, un dels tres aspirants a liderar la candidatura del PSOE a Palma. S'ha canviat les ulleres i la tallada de cabells.

- El procés de primàries obert aquest dimecres per la coalició MÉS ha aixecat una forta expectació i ja hi ha un important nombre de no militants que s'ha registrat per poder-hi participar o que ha demanat informació per fer-ho. També s'han registrat els primers aspirants a integrar candidatures. Un dels primers a fer-ho públic ha estat Pep Florit (IniciativaVerds), de Sineu, que optarà a la del Consell de Mallorca.

- El tinent de batle de Palma, Álvaro Gijón, semblava decidit a partir de Cort després de les eleccions, però ara ja ha canviat el cantet i no descarta anar a llistes.