L'oficialista Vicent Torres guanya les primàries del PSOE a Santa Eulària

Dels 42 vots que s'han dipositat, 27 han estat per al guanyador

El socialista Vicent Torres, el candidat del sector oficial, s'ha imposat aquest diumenge a les primàries que ha duit a terme el PSOE al municipi de Santa Eulària del Riu per decidir qui es presentarà a les eleccions municipals en aquest Ajuntament. Dels 50 militants que té el PSOE al municipi, n'han votat 42: 27 ho han fet per Torres, mentre que 13 han optat pel candidat del sector crític, Miguel Padial. Dos militants han votat en blanc.

Una vegada conegut el resultat de les votacions, Torres ha assegurat que la seva intenció és elaborar una llista "tan àmplia com sigui possible i que representi tot el municipi". I ha avançat que la seva intenció és fer una renovació profunda de l'equip actual: "Volem que hi hagi moltes cares noves". Santa Eulària és un municipi complicat per als socialistes i on el PP obté àmplies majories des de fa tres dècades, però Torres ha assegurat que intentarà "guanyar o, almenys, retallar la distància respecte del PP". Per la seva banda, Miguel Padial ha felicitat el guanyador, tot i que s'ha reafirmat en la seva convicció que "la candidatura de Torres no és la més adequada".

Vicent Torres (1961) és tècnic en empreses i activitats turístiques, funcionari del Consell d'Eivissa i va ser gerent del Consorci Sociosanitari d'Eivissa entre els anys 2007 i 2011. Actualment no és regidor ni forma part del grup municipal del PSOE a Santa Eulària.

Aquestes primàries són les úniques que han realitzat els socialistes a Eivissa, perquè als altres quatre municipis de l'illa i al Consell Insular només s'hi ha presentat un candidat i, per tant, no ha calgut fer primàries. Així, la Federació Socialista d'Eivissa ja té tots els candidats per a les eleccions de maig de 2015: Vicent Torres Guasch encapçalarà la llista al Consell, Rafa Ruiz a l'Ajuntament de Vila, Josep Marí Ribas a Sant Josep, Josep Tur 'Cires' a Sant Antoni, Josep Torres 'Peret' a Sant Joan i Vicent Torres Ferrer a Santa Eulària.

El + vist

El + comentat