Nadal, imatge d'una campanya d'aliments espanyols

La campanya, 'Nascut a Espanya. Admirat al món', que protagonitzarà el tennista, està impulsada pel Ministeri d'Agricultura i pretén promocionar el sector agroalimentari espanyol per tot el món

El tennista mallorquí Rafel Nadal serà el protagonista d'una campanya de promoció d'aliments espanyols al món, impulsada pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i que avui ha estat presentada per la seva titular, Isabel García Tejerina.

La campanya porta per títol 'Nascut a Espanya. Admirat al món' i es desenvoluparà durant dos anys. "El sector agroalimentari espanyol és un número 1 al món i volíem la imatge d'un número 1 com Rafel Nadal perquè fos el nostre millor ambaixador a escala internacional; és la millor imatge de la nostra millor Espanya", ha assenyalat la ministra.

Segons ha destacat, la campanya utilitzarà els valors positius que han engrandit el tennista i que també són els que ofereix el sector alimentari al món, com la passió per les coses ben fetes, la cerca per la perfecció, la constància i l'esforç en el treball, l'afany de superació i el compromís amb el seu origen, la seva terra i la seva gent.

Ha recordat la ministra que el 2009 Nadal va ser designat ambaixador honorari de la Marca Espanya per la seva contribució a l'enfortiment de la seva imatge a l'exterior i que ha rebut el premi Príncep d'Astúries dels Esports.

Més continguts de

El + vist

El + comentat