París condecora Nadal, "el més parisenc dels mallorquins"

Per la seva banda, el tennista ha assenyalat que a París s'ha sentit "any rere any com un francès més, com un parisenc més", i ha confessat que sent "un vincle especial" amb la ciutat i els seus habitants

Rafel Nadal és "el més parisenc dels mallorquins", en paraules de la batlessa de París, Anne Hidalgo, que avui ha lliurat a Nadal la medalla Grand Vermeil, la major distinció que atorga aquesta ciutat.

"Nadal ha marcat i continua marcant la història de París. La història del Roland Garros no es pot escriure sense Rafel Nadal", ha afegit la batlessa francoespanyola, que ha assenyalat el tennista de Manacor com "un exemple de campió que ha sabut mantenir la seva humilitat".

Quan falten tres dies perquè comenci el Grand Slam de París, el guanyador de nou de les seves edicions va agrair la distinció procedent de la ciutat "més important" de la seva carrera, on va viure "la majoria d'edat esportiva".

A l'acte, celebrat a l'Ajuntament de París, hi han assistit dos centenars de persones, entre ells un grup de joves procedents d'un club de tennis de la ciutat.

Per la seva banda, el tennista ha assenyalat que a París s'ha sentit "any rere any com un francès més, com un parisenc més", i ha confessat que sent "un vincle especial" amb la ciutat i els seus habitants fins al punt que, ha dit, els reserva un lloc en el seu cor. Una relació que el mallorquí ha traçat "més enllà dels triomfs recollits a la pista Philippe Chatrier". Nadal ha descrit París com "la ciutat dels museus, dels monuments, de la fotografia, del teatre, de la literatura, de la música, del cinema, dels restaurants i la cuina, de la moda, de les vacances i les seves festes, de l'educació i la cultura".

Més continguts de

El + vist

El + comentat