Rafel Nadal: "Tornaré al Roland Garros per guanyar-lo"

Nadal s'ha mostrat dolgut per una derrota que arriba després d'haver recuperat el seu nivell de joc, però ha assenyalat que això "no és suficient contra Djokovic"

Rafel Nadal, que avui ha perdut el seu segon partit a Roland Garros, ha assegurat que tornarà a aquest torneig amb la intenció de tornar-lo a guanyar.

"Djokovic ha estat millor que jo i cal felicitar-lo (...). Estic d'acord amb la derrota. L'únic que sé és que treballaré més que abans per tornar més fort (...). Espero competir a Roland Garros de nou i competir per guanyar", ha dit.

Nadal s'ha mostrat dolgut per una derrota que arriba després d'haver recuperat el seu nivell de joc, després d'una absència de sis mesos per lesió, però ha assenyalat que això "no és suficient contra Djokovic".

"No em queda més que felicitar el rival. He estat a prop en el primer set, però honestament mai he anat per davant en el marcador. Ha estat millor que jo i, quan l'altre és millor, cal felicitar-lo, acceptar-ho, analitzar per què i treballar per posar-hi remei ", ha comentat.

Amb aquesta derrota, Nadal serà com a màxim 10 del rànquing mundial dilluns que ve, cosa que el tennista mallorquí atribueix als sis mesos en què no ha competit per lesió.

"L'any passat va ser un cúmul d'accidents (...). Vaig estar fora sis mesos, i els altres tres i mig jugant molt malament. El meu nivell és millor que aquest i estaré millor", ha assenyalat.

Tot i la derrota d'avui, Nadal ha assegurat que l'últim mes "ha estat positiu" i s'ha recolzat en això per assenyalar que seguirà treballant per tornar a aconseguir el seu millor nivell.

"No canvia la vida ni per guanyar ni per perdre (...). Jo segueixo el meu camí. Ho he fet quan les coses anaven de forma fantàstica, segons la premsa", ha assegurat.

Malgrat que ha considerat que el seu nivell no ha sestat dolent en el partit, Nadal, que avui complia 29 anys, ha indicat que no s'endú "cap satisfacció", ja que el tennis en el tercer set ha estat molt dolent.

Més continguts de