Tennis
Esports 24/05/2013

Nadal i Djokovic no podran tornar-se a trobar en la final de Roland Garros

El manacorí debutarà davant l'alemany Daniel Brands, número 60 del món

arabalears/efe
1 min

ParísRafel Nadal es trobarà amb el serbi Novak Djokovic en les semifinals de Roland Garros si ambdós tennistes assoleixen aquesta ronda, fet que evitarà que es reediti la final de l'any passat, segons el sorteig que s'ha realitzat avui a París.

El mallorquí, tercer favorit del segon Grand Slam de la temporada, quedà situat a la mateixa part del quadre que el número 1 del món, de manera que s'evita que es topin en la final.

Si es respecta l'ordre dels caps de sèrie, l'altra semifinal la disputarien el suís Roger Federer, segon favorit, contra el valencià David Ferrer, quart.

Nadal començarà la singladura per conquerir el seu vuitè Roland Garros davant l'alemany Daniel Brands, 60è del món, amb qui mai no ha jugat; és un tennista de 25 anys que només ha superat la primera ronda d'un gran en una ocasió, a Wimbledon el 2010, quan arribà als vuitens de final.

En uns hipotètics vuitens de final, el manacorí es mesuraria al suís Stanislas Wawrinka, novè favorit, a qui ha derrotat en les nou ocasions en les quals s'han enfrontat, la darrera en la recent final de Madrid.

El teòric rival a quarts seria el francès Richard Gasquet, setè cap de sèrie, un altre tennista que no sap el que és guanyar Nadal, amb qui s'ha encarat deu vegades.

Djokovic, per part seva, debutarà contra el belga David Goffin, 57è del món i de 22 anys.

stats