Esports 09/07/2013

Els aficionats obliguen el Mallorca a retirar la invitació al Vila-real

El club ho ha admès en un comunicat en què també ha lamentat el rebuig que la decisió ha causat entre els seguidors

Efe
2 min

PalmaEl Mallorca ha retirat aquest dimarts la invitació que havia cursat al Vila-real per disputar la propera edició del Trofeu Ciutat de Palma a causa del rebuig que aquesta decisió havia causat entre els aficionats, segons ha admès el club balear en un comunicat. La disputa va arrencar quan el Vila-real va acceptar disputar la Lliga Europa el 2010 després que la FIFA exclogués el Mallorca d'aquesta competició pels seus problemes econòmics, un fet que va provocar un gran malestar entre els seguidors mallorquinistes.

Aquest dimarts matí, després que el president en funcions del Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, anunciàs que el Vila-real seria el rival en el trofeu, les xarxes socials han reflectit la indignació dels aficionats.

"Davant la reacció de l'anunci de la participació del CF Vila-real en el Trofeu Ciutat de Palma, el RCD Mallorca ha decidit retirar la invitació de participació al club de Castelló i demanar sinceres disculpes per les molèsties ocasionades i per haver ferit, sense voler-ho, la sensibilitat d'afeccionats i massa social", assenyala el club balear en el comunicat.

"El Club vol fer veure als seus simpatitzants que es va considerar aquesta participació a causa que el Vila-real, equip que juga en la millor lliga del món, va accedir a prendre part en el Trofeu gratis dins de la negociació pel traspàs de Pina, en una operació que ajuda a la viabilitat econòmica del RCD Mallorca a Segona Divisió", indica l'entitat.

El comunicat afegeix que "altres opcions d'equips a l'altura dels últims participants en el Ciutat de Palma eren inassumibles per a l'economia del club". La nota pública de la directiva mallorquinista conclou: "Reiteram les disculpes a socis i aficionats amb la confiança que no deixin de fer costat al RCD Mallorca perquè, entre tots, aconseguim l'objectiu de l'ascens".

stats