'La enciclopedia de la Tierra Temprana'

Al llarg de les pàgines, el lector descobrirà la importància vital de les narracions

L'exquisida editorial Impedimenta ens presenta un dels llibres indispensables d’enguany. Es tracta de 'La enciclopedia de la Tierra Temprana' de la il·lustradora i escriptora Isabel Greenberg (Londres, 1988), obra que ha estat considerada com la millor novel·la gràfica de l’any al Regne Unit.

El protagonista, un narrador d’històries provinent de les fredes terres del Nord, creua l’oceà fins als límits del món a la recerca d’un trosset de la seva ànima que li va ser furtat quan era nin. Al llarg de les pàgines, el lector descobrirà la importància vital de les narracions, que permetran al personatge esquivar perills, trobar aliats, continuar avançant, ensenyar, aprendre, somiar, recordar i, fins i tot, salvar la seva vida en nombroses ocasions.

Les vinyetes destil·len aventures, amors impossibles, moltíssima neu, relats de viatges, boscos insondables, mars en calma i tempestats, llum i foscor, antigues cosmogonies i infinites màgia i dolçor. L’elegància i precisió del traç de l’autora acompanyen les històries –belles i cruels com la Història de la humanitat–, contades amb delicadesa i humor.

Fitxa del llibre:

ENCICLOPEDIA DE LA TIERRA TEMPRANA

Isabel Greenberg

Editorial Impedimenta

176 pàgines / 24,95 euros

El sorteig:

Anomena un dels premis amb què ha estat guardonada aquesta obra.

Entre els qui responguin correctament la preguna se sortejarà un exemplar del llibre. Enviau la resposta a subscripcions@arabalears.cat. El guanyador podrà recollir el llibre a Literanta Llibres (C/ Can Fortuny, 4A. Palma).

Guanyadora del llibre anterior:

Joana Carbonell Camps