Balears 22/07/2015

Un gol de Luis 'Carioca' serveix al Mallorca per empatar amb el Hannover

El nou fitxatge brasiler s'estrena en el segon empat dels homes del Txapi a la pretemporada

Ara Balears / Efe
El 'Txapi' donant indicacions als seus homes a l'inici del partit. / @rcdmallorca

PalmaEl Mallorca ha empatat aquest dimarts (1-1) amb el Hannover-96 de la Bundesliga en el segon partit de la pretemporada de l'equip balear amb un gol del brasiler Luis Felippe 'Carioca', que debutava.

Es va avançar el Hannover-96 per mitjà de Karaman en la primera part, però el Mallorca va igualar el marcador poc abans del descans. El tècnic del conjunt mallorquinista, Albert Ferrer, va alinear tots els jugadors que ha desplaçat a Alemanya, amb excepció de Manuel Arana, Héctor Yuste i del francès Jimmy Kébé, que ha abandonat l'expedició després de no superar el període de prova.

Al costat de Felippe, també va debutar el seu compatriota Lima. Aquest és el segon empat del Mallorca a Alemanya després del 2-2 enfront del Rot-Weiss Essen, equip de la categoria Regional germànica.