Reial Mallorca
Esports 31/05/2013

La LFP es posa del costat del Mallorca

L'organisme presidit per Javier Tebas tornà a emtre un comunicat que emparava el Mallorca davant la FIFA

ara balears
1 min

PalmaLa presència de Gio en el definitiu partit davant el Valladolid s'ha convertit en un serial surrealista. Si dijous a la nit el mexicà tenia el vistiplau per poder jugar, divendres dematí la truita s'havia tombat en rebre el club un nou comunicat de la FIFA. Però durant l'horabaixa de divendres la LFP va tornar a fer costat al Mallorca emetent un nou comunicat que desactivava els nous arguments que havia presentat el màxim organisme del futbol mundial.

La FIFA va variar l'argument que havia presentat dijous. La nova raó que apuntava l'organisme era la Copa Confederacions. Els jugadors seleccionats havien d'estar a disposició de les seves seleccions catorze dies abans de l'inici del primer partit. La Copa Confederacions comença dia 15 de juny, pel que Gio es podria incorporar dins el termini estipulat.

Aquest va ser l'argument que la LFP va fer públic en un comunicat. El serial pot portar coa, però de moment el Mallorca ja ha pagat el xàrter que de portar el davanter mexicà cap a Houston tot just acabi el partit davant el Valladolid.

https://www.lfp.es/Noticias2/DetalleNoticia2/tabid/444/Article/4576/language/es-ES/comunicado-oficial.aspx

stats