Art al carrer per a les X Jornades tèxtils i de puntaires

La trobada de puntaires comptarà enguany amb unes 700 persones

El pròxim cap de setmana, la parròquia d'Escaldes-Engordany acollirà les X Jornades tèxtils i de puntaires que serviran també per celebrar el 30è aniversari del Taller tèxtil i de vidre. Entre els actes destacats hi ha la intervenció tèxtil urbana Sembrant camins i la trobada de puntaires que comptarà amb unes 700 persones. A més, durant tot el cap de setmana, el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE) acollirà una exposició retrospectiva dels treballs dels alumnes del Taller tèxtil.  

L'objectiu del Comú, com ha assegurat la consellera de Cultura, Núria Barquín, és "conservar aquesta tradició" i per això un any més organitzen les Jornades Tèxtils i de puntaires. A més, enguany el Taller tèxtil i de vidre fa 30 anys i aprofiten l'ocasió per celebrar-ho.

L'activitat principal és la intervenció tèxtil urbana que es començarà a preparar divendres i segurià dissabte. Hi ha setze punts d'intervenció, ha explicat la responsable del taller, Maite Estévez, entre el Prat del Roure, la zona de Caldea, Vivand, el Passeig d'Arnaldeta de Caboet i la plaça Coprínceps. El primer dia s'elaborarà el recorregut i dissabte a la tarda hi haurà una rua amb música en viu pel camí de trenes i nusos de colors.

Diumenge serà el torn de la trobada de puntaires, en la qual es preveu que hi participin unes 700 persones.

D'altra banda, el CAEE acollirà una exposició retrospectiva sobre els treballs dels alumnes del taller que s'inaugurarà el 2 d'octubre i es podrà veure fins al 31 d'octubre.

El + vist

El + comentat