ARA DIUEN QUE...

Una mirada que ho diu tot

Rodríguez i Isern no són precisament amics

– La fotografia parla. El president del PP de Palma, José María Rodríguez, es mira l'exbatle de Palma Mateu Isern en la reunió que s'ha fet aquest dijous a la seu del partit. És conegut que no són precisament amics. Isern s'ha assegut a la filera de davant de Rodríguez i ha estat bona estona ventant-se i conversant amb la consellera insular Catalina Soler.

– Isern ha estat un dels pocs 'crítics' que s'ha pogut seure. La gran majoria no tenien cadira, almenys en la primera part de la reunió, la que era oberta als mitjans. Han hagut de seguir-la drets, al final de la sala, Biel Company, Martí Sansaloni, Sebastià Sagreras, Biel Tauler i Joan Simonet.

– En la reunió, per cert, destacava la presència de Joan Simonet. L'exbatle d'Alaró no es va presentar a les eleccions amb el PP, sinó amb una agrupació d'electors que es deia Junts per Alaró. La seva presència a la seu del PP evidencia que tot era una operació d'imatge per poder-se presentar tot i estar imputat i així Bauzá pogués continuar dient que els imputats no anaven a llistes. També destacava l'absència de Bauzá i d'Antonio Gómez.

– Diversos consellers del Consell de Mallorca de MÉS, com Margalida Puigserver, Joan Font i Mercè Bujosa, han fet públiques cartes en les quals justifiquen la seva decisió de no haver acudit a la recepció que varen fer els reis a representants de la societat civil de les Illes.

– Arran d'aquesta recepció, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha rebut moltes crítiques perquè en un comentari a Twitter va parlar de "societat mallorquina", malgrat que els convidats eren representants de la societat balear. Després va rectificar.