Esports 22/05/2013

Rafel Nadal emprèn el camí de París

El manacorí espera "trobar les millors sensacions i tractar de mantenir la línia de joc dels darrers mesos" al Roland Garros

Miquel Ramis
1 min
Rafa Nadal, durant la final del Godó

PalmaRafel Nadal viatjarà aquest dijous dematí cap a París per començar a preparar la seva participació a Roland Garros, on enguany cercarà el seu vuitè títol, una fita que ningú ha aconseguit mai. El manacorí no debutarà fins la setmana que ve però des d'avui ja aixecarà el seu camp base a la capital francesa per preparar de la millor manera possible el repte d'escriure una nova pàgina de la història del tennis. Nadal s'hi desplaça acompanyat del seu equip de confiança, encapçalat pel seu tio i entrenador Toni Nadal.

El número 4 del rànquing de l'ATP s'exercità ahir a Manacor després de gaudir d'un merescut descans, una vegada que diumenge passat sumàs el seu setè títol del Màsters 1000 de Roma, el sisè de la temporada. Nadal mantingué el seu discurs humil i treballador per destacar que "lluitarem per tenir una oportunitat" d'aixecar la Copa dels Mosqueters, i afegí que "parlar del títol a Roland Garros em queda molt lluny", en declaracions recollides de la Cadena Ser.

L'esquerrà només espera "trobar les millors sensacions i tractar de mantenir la línia de joc dels darrers mesos", la qual li ha permès situar-se com el millor jugador de 2013. Nadal mostrà la seva felicitat pels resultats que ha obtingut en aquest any, sobre el qual afirmà que "tennísticament he jugat millor del que hagués imaginat".

El manacorí, que davant la baixa d'Andy Murray en el torneig parisí serà el tercer cap de sèrie, coneixerà el camí que haurà de seguir per arribar a la final divendres, dia en que es celebrarà el torneig.

stats