LECTURA ENLLAÇADA

Respirar

Respira Ruiz amb sou públic i els membres del consell d'administració de Televisió de Mallorca, que no hauran de pagar tant

Respira el candidat del PP a Calvià, José Manuel Ruiz, que tornarà a tenir sou públic fins a les eleccions després de deixar de ser director general d'IB3. S'indignen un poc més els ciutadans que veuen com, malgrat ha canviat tot, hi ha coses que no canvien.

Respira el consell d'administració de Televisió de Mallorca, que en una primera condemna havia de pagar un 5% del deute d'aquesta societat (gairebé 13 milions d'euros) i ara només hauran d'aportar tres mesos d'interessos d'aquest deute. Un avís per aquells que d'ara en endavant s'asseguin en un consell d'administració d'una empresa pública.

Respiraren els nins de l'escola de Bunyola mentre estaven al patí i va passar una avioneta que fumigava contra la plaga de la processionària. I ara es deuen indignar quan senten que el Govern s'espolsa les culpes i diu que l'avioneta va passar a 220 metres del centre. El cas és que els nins respiraren i es comptaren vuit baixes que l'escola atribueix a la fumigació.

Comença a respirar el mercat immobiliari perquè creixen les hipoteques, tot i que se'n fan moltes manco que en els anys anteriors al boom. Hauran de respirar els hipotecats perquè no torni a passar el mateix que fa uns anys i els hipotecats no acabin sent els bancs.

Algú respirarà amb les grans tanques publicitàries amb pantalles digitals que preveu treure a concurs l'Ajuntament de Palma per instal·lar al Passeig Mallorca, Sa Feixina, parcs, avingudes... algú respirarà.

El + vist

El + comentat