El Banc de Sang demana donacions per garantir les transfusions per Nadal

Amb aquest propòsit, l'entitat responsable de l'obtenció, el tractament i la distribució de les reserves de sang de Balears ha posat en marxa una campanya amb el missatge 'Fes un regal de vida i generositat. Dóna sang abans de Nadal'

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) ha fet avui una crida perquè totes les persones sanes d'entre 18 i 65 anys donin sang abans de les festes nadalenques per tal de garantir les transfusions que necessitin els centres sanitaris de l'Arxipèlag.

Amb aquest propòsit, l'entitat responsable de l'obtenció, el tractament i la distribució de les reserves de sang de Balears ha posat en marxa una campanya amb el missatge 'Fes un regal de vida i generositat. Dóna sang abans de Nadal'.

En un comunicat, la FBSTIB subratlla que en els prolegòmens i durant les dates nadalenques els ciutadans van menys a donar, però "en els hospitals els pacients continuen necessitant transfusions de sang cada dia".

Per això, destaca la importància que els donants acudeixin als diferents punts de donació itinerants que durant tot el mes de desembre s'instal·laran en ciutats i pobles de les Balears (www.donasang.org) o vagin a la seu del Banc de Sang al carrer Rosselló i Caçador número 20 de Palma.