Guillem Frontera i Carme Riera, els més venuts del Sant Jordi a Mallorca

"Sicília sense morts" ha estat el llibre en català que més èxit ha tingut a l'illa, seguit de “Arxiduc dins l’imaginari illenc”. En tercera posició, un autor de Catalunya, Xavier Bosch, amb l'obra "Algú com tu"

“Sicilia sense morts”, de Guillem Frontera, ha estat l'obra més venuda durant aquest Sant Jordi 2015 a Mallorca, segons ha comunicat el Gremi de Llibreters. En segon lloc, els mallorquins han optat per una altra obra d'una illenca, “Arxiduc dins l’imaginari illenc”, de Carme Riera. La tercera pioció l'ocupa "Algú com tu", de Xavier Bosch.

En castellà, les obres més venudes, en aquest ordre, han estat: "Templanza", de Maria Dueñas, "1000 cosas que tienes que hacer en Mallorca al menos una vez en la vida" i "Hombres buenos", d'Arturo Pérez.Reverte.

El gremi també ha destacat que, en el gènere de còmic, el més venut ha estat "Serra de Tramuntana", obra de diferents autors.

Els llibreters s'han mostrat satisfets de com ha anat aquest Sant Jordi, ja que la gent "ha omplert els carrers de Palma per gaudir de la fira del llibre", tant durant el matí com durant l'horabaixa. De moment, encara no han donat xifres, però diuen tenir la "sensació" que les vendes han augmentat un poc respecte de l'any passat. Això, diu el gremi, els fa tenir "l'esperança que comenci la recuperació del sector del llibre".