Fem #SantJordiARA

Arriba la festa de la literatura i volem celebrar-la amb tu i a tot arreu: a la redacció, a la nostra plana web, a les xarxes i al carrer. Participau-hi amb nosaltres i podreu gaudir d'una subscripció mensual gratuïta

Arriba Sant Jordi i a l'ARA Balears volem celebrar-lo amb tu i a tot arreu: a la redacció, a la nostra plana web, a les xarxes i al carrer. Així, aquest dijous 23 d'abril, a banda de sortir a cercar les roses i llibres per als nostres estimats i estimades, també habilitarem un especial a la web per fer un seguiment ampli i instantani de la celebració arreu de les Illes. Per això, necessitarem la vostra ajuda i col·laboració... que tindrà recompensa!

Us proposam que durant tota la jornada, i especialment durant el dematí, us fotografieu (una selfie, una foto de grup o de parella) amb una rosa i/o un llibre que hagueu comprat o que us hagin regalat.

A més, tots els que aneu al centre de Palma, Inca i Manacor podreu fer-vos la foto amb la rosa de Sant Jordi de l'ARA Balears, que enguany ha estat dissenyada per Marcelo Viquez, artista uruguaià resident a Mallorca des de fa gairebé una dècada i que pren el relleu d'Albert Pinya, que dissenyà la rosa del Sant Jordi 2014. La d'enguany la trobareu també a totes les paradetes del centre de Palma.

Us demanam que ens faceu arribar la vostra imatge amb l'etiqueta de Twitter #SantJordiARA i que, a més, indiqueu el títol i l'autor o autora de l'obra que hagueu adquirit. D'aquesta manera, omplirem la xarxa de roses i llibres i podrem fer una crònica de la jornada molt completa i amb la vostra col·laboració.

Totes les persones que participeu en l'activitat social que us proposam podreu gaudir d'un mes de subscripció digital a l'ARA Balears de manera completament gratuïta.