Comentari de text a triar a Selectivitat: 'Baixar-se al moro' o 'Data mining'

Aquest matí ha tingut lloc la prova de Llengua Castellana i Literatura. Avui les proves continuen amb els exàmens de Llengua Estrangera, Anàlisi Musical II o Geografia o Matemàtiques II, Disseny o Llatí II o Tecnologia Industrial II

Les proves d'accés a la universitat han començat aquest matí a Balears amb el comentari de text de Llengua Castellana i Literatura sobre fragments de 'Baixar-se al moro' o de 'Data mining: torturant les dades fins que confessin'.

Els 3.884 alumnes que han fet l'examen al campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) de Palma i als instituts d'Inca, Manacor, Eivissa, Alaior i Formentera han triat entre un text de Luis Carlos Molina i un altre de José Luis Alonso de Santos. El de Molina era un fragment de 'Data mining: torturant les dades fins que confessin' i el de De Santos de 'Baixar-se al moro', ha informat la UIB.

Avui les proves segueixen amb els exàmens de Llengua Estrangera, Anàlisi Musical II o Geografia o Matemàtiques II, Disseny o Llatí II o Tecnologia Industrial II; demà amb el comentari de text en Llengua Catalana i Literatura, Física o Història de l'Art, Arts escèniques o Biologia o Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials II, Tècniques d'Expressió Gràfic-Plàstica o Electrotècnia o Literatura Universal. Dijous, els estudiants balears faran les proves d'Història d'Espanya o Història de la Filosofia, Economia de l'Empresa o Química, Història de la Música i de la Dansa o Dibuix Tècnic II o Grec II, i Dibuix Artístic II o Ciències de la Terra i Mediambientals.

El nombre de matriculats, 3.884 en total, ha augmentat un 0,33% respecte del curs passat. D'ells, un 59,4% són dones. Un 79,8% s'han inscrit per fer la Selectivitat a Mallorca (3.099 alumnes); el 9,2% a Menorca (359); un 10,6% a Eivissa (412) i el 0,4% a Formentera (14). Dels de Mallorca, 2.202 s'examinen al campus de la UIB, 456 a Inca i 441 a Manacor.

El + vist

El + comentat