Publicitat
Publicitat

Comença el 080 amb els dissenyadors dividits davant el nou format

El certamen ha obert les portes a marques comercials i a empreses del sector tèxtil català amb la voluntat de tenir més ressò

El glamur no és incompatible amb la polèmica. Ho demostra la passarel·la 080 que comença avui la seva novena edició amb una fórmula renovada que no acaba d'agradar a tothom.

La cita, que va néixer amb la voluntat de promocionar joves talents, trenca amb aquest esquema i enguany acull algunes firmes consagrades de la moda catalana, com Mango (que desfila per segon any) o Desigual (que debuta a la passarel·la). A més, s'han obert les portes del certamen a empreses del Clúster Tèxtil i Moda, com Punto Blanco, Escorpion o Mescalino, una decisió que ha aixecat polèmica perquè alguns dissenyadors consideren que es desvirtua l'esperit inicial del 080.

La dissenyadora catalana Miriam Ponsa és una de les veus crítiques i lamenta que la Generalitat hagi apostat massa per la indústria i poc per la moda en aquesta edició del certamen. D'altra banda, el dissenyador Josep Abril s'hi mostra a favor, i creu que el sector de la moda ha d'unir esforços, especialment quan es tracta d'una passarel·la que s'organitza amb diners públics.

Per llegir tot l'article a l'Ara Premium, feu click aquí.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de