Societat 08/08/2011

Dos dies de fresca però calorada en perspectiva

Avui els núvols també s'aniran trencant amb el pas de les hores i només cauran xàfecs puntuals al nord a la tarda

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaNúvols espessos un dia més a moltes comarques, fins i tot boires en algun cas. Com ha anat passant el cap de setmana, el sol anirà sortint, però en algunes comarques de Barcelona i de Girona ben bé fins al migdia no se'l començarà a veure. A ponent i al sud, en canvi, els núvols s'esqueixaran més ràpidament. Avui farà menys calor i de fet el principi de setmana recordarà els dies més frescos de juliol, amb temperatures de menys de 25 graus al migdia en alguns indrets i poca sensació de calor en general. Bufarà tramuntana al nord i mestral al sud amb ratxes moderades.

Demà la situació serà força similar, amb menys núvols baixos al matí però amb temperatures encara més baixes a primera hora. Aquest dimarts hi haurà més hores de sol però encara alguns intervals de núvols que molestaran sobretot a les comarques de Barcelona i a les Illes, especialment durant el matí.

La setmana serà bona en general, els núvols baixos cada cop aniran a menys i a partir de dimecres el sol lluirà arreu amb temperatures a l'alça. De fet els mapes del temps apunten a una calorada intensa de cara al cap de setmana, amb temperatures de més de 30 graus en general i de més de 35 a l'interior. L'estiu està tocat però ni de bon tros s'ha acabat encara.

Trobareu més detalls sobre la previsió a www.ara.cat/meteo.

stats