Societat 17/10/2011

El pròxim canvi de temps: dimecres

Avui i demà els migdies seran de màniga curta però al centre de la setmana una tongada de xàfecs farà entrar més la tardor

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaComencem setmana amb un ambient força fred a primera hora i moltes temperatures a l'entorn dels 10 graus. El migdia, però, serà de màniga curta en general, no farà calor però molts termòmetres fregaran els 25 graus de màxima. Aquest dilluns serà mig tapat a la costa, i ha començat també amb núvols al Prepirineu i a la Catalunya Central que s'aniran trencant amb el pas del matí. Tot i els ruixats que es passegen per davant de la Costa Daurada des de la matinada, tot fa pensar que no plourà enlloc. Demà el temps serà molt similar, com a molt amb la possibilitat d'algun primer xàfec puntual a la costa a última hora.

Dimecres tindrem un canvi de temps més seriós, els mapes del temps apunten a xàfecs i tronades a la tarda i al vespre, sobretot al nord i a l'est, és a dir al Pirineu i a les comarques de Girona i de Barcelona. No serien per tant pluges generals, tampoc molt abundants, però sí que acabaria plovent poc o molt a força indrets. És molt probable que aquest sigui l'únic dia de pluja de la setmana, i que calgui esperar en tot cas a la següent per sumar més precipitacions. Aquest canvi farà baixar tres o quatre graus les temperatures, i la sensació de tardor cada cop serà més clara.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu més detalls sobre la previsió.

stats