Societat 09/08/2011

Un altre matí de jersei

De matinada les temperatures han caigut fins als 13 graus a Lleida, Vic i Olot, fins als 10 a la Seu d'Urgell i fins als 17 a Girona

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaL'enèsima refrescada d'aquest estiu ha fet caure els termòmetres amb contundència aquesta nit, les temperatures han baixat per sota dels 20 graus a la costa (Barcelona 19, Tossa de Mar 19, Tarragona 18), per sota dels 15 a l'interior (Igualada 15, Lleida 13, Vic 13) i fins i tot per sota dels 10 al Pirineu (el Pont de Suert 7, Ribes de Freser 10, Queixans 6). Aquest migdia l'ambient serà poc càlid però farà sol a més comarques que ahir, i en general les temperatures es recuperaran bé. Avui només quedaran intervals de núvols en àmbits com el Barcelonès, el Maresme, la Selva o el Vallès, que seran sempre trencats però que podran persistir durant bona part del dia. La tramuntana bufarà tot el dia al nord amb cops de més de 50 km/h a l'Empordà i al Rosselló.

Els dies vinents l'anticicló guanya pes, el sol serà cada cop més protagonista i demà el vent ja perdrà força al nord. Tota la segona part de la setmana el cel serà clar, potser el cap de setmana amb alguns intervals de núvols poc importants que no suposaran cap canvi de temps. Les temperatures s'aniran enfilant i de l'ambient molt fresc d'avui passarem a la calor intensa durant el cap de setmana, amb temperatures que superarien els 35 graus a l'interior.

Trobareu més informació sobre la previsió a www.ara.cat/meteo.

stats