Publicitat
Publicitat

Més sol que núvols durant tres dies de calor molt més intensa

Cap de setmana llarg de ple estiu

Aquest vespre un augment dels núvols dificultarà seguir la pluja d'estels, sobretot a les comarques de Tarragona i de Lleida

L’amenaça de nous canvis no s’acaba però als mapes del temps d’avui l’estiu sembla decidit a resistir. El dia ha tornat a començar amb núvols baixos a la Costa Daurada que tot fa pensar que, avui sí, s’aniran fent menys espessos amb el pas de les hores, i que molestaran molt menys que ahir per fer platja. A la resta el dia serà clar i més calorós que l’anterior. Al vespre, però, augmentaran els núvols, serà l’únic canvi de temps dels pròxims dies. Es taparà sobretot al sud i a l’oest, i fins i tot durant la nit cauran xàfecs puntuals i aïllats a diverses comarques de Tarragona i de Lleida. Els núvols, per tant, poden molestar per veure la pluja d’estels, sobretot en aquests sectors, i especialment a mesura que avanci la nit.

Demà el dia començarà encara amb força núvols, ja no només al sud sinó també a les comarques de Girona i de Barcelona, però durant el matí s’aniran fent menys espessos, i a la tarda farà més sol, sobretot a la costa. Al Pirineu persistiran els intervals de núvols i fins i tot s’hi escaparan xàfecs aïllats.

Diumenge el sol predominarà però a la tarda cauran tempestes al Pirineu, sobretot al Pirineu de Lleida. Les temperatures es mantindran altes. I tot fa pensar que el cap de setmana llarg acabaria amb un temps calcat al del dia anterior, amb molt de sol i només nuvolades i xàfecs de tarda en àmbits de muntanya. Les temperatures es mantindrien altes.

Trobareu la previsió a 6 dies vista per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

Més continguts de