Societat 09/05/2011

Setmana gairebé d'estiu

Diversos bancs de boira sobre el mar faran que avui a estones el dia es tapi a la costa, però molts migdies d'aquesta setmana seran calorosos

1 min

Una franja espessa de núvols baixos i boires situades sobre el mar anirà reduint la visibilitat a estones a la costa. Aquest matí ja ho ha començat a fer en indrets com Tarragona i Vilanova i la Geltrú i al llarg sobretot del matí s’anirà fent present a d’altres trams de la costa catalana. Això farà que al migdia l’ambient sigui més fresc que ahir a prop de mar.

El dia també ha començat amb boira espessa al Penedès o a Osona però aquestes es desfaran aviat i deixaran pas a un dia de cel bàsicament clar. Al migdia farà calor a l’interior i les temperatures s’enfilaran per sobre dels 25 graus per exemple al pla de Lleida. A la tarda cauran ruixats puntuals al Pirineu i entorns, gotellades de poca estona.

La calor s'anirà accentuant amb el pas dels dies i les temperatures de 25 graus es faran habituals a moltes comarques al migdia. La setmana tindrà molts dies de cel clar i no s’intueix en els mapes del temps cap canvi important. A les tardes, però, aniran caient xàfecs puntuals en àmbits de muntanya, que dijous o divendres podrien afectar també altres comarques interiors.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats