Societat 18/05/2011

Dimecres amb calor gairebé d’estiu

Les temperatures pujaran tant com ahir i avui farà sol a la majoria de comarques, però a la tarda es repetiran els ruixats al Pirineu i voltants

Miquel Bernis
1 min

Els núvols prims abracen ja moltes comarques del País Valencià i fins i tot cauen ruixats esporàdics a les Pitiüses, però a Catalunya el matí serà un dia bàsicament clar, només amb alguns intervals de núvols a les terres de l’Ebre. A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i cauran xàfecs i tempestes en àmbits de muntanya, sobretot al Pirineu de Lleida. Avui la calor serà molt similar a la d’ahir, i al migdia moltes temperatures superaran els 25 graus.

Demà hi haurà més intervals de núvols i les temperatures seran 1 o 2 graus més baixes, però el canvi es notarà poc. El pronòstic de ruixats forts al sud del País Valencià i a les Pitiüses s’esvaeix amb els mapes d’avui. Tampoc en aquestes zones hi plourà gaire els pròxims dies.

El cap de setmana començaria amb un dissabte amb molt de sol, però diumenge podria ser un dia més variable, amb moltes clarianes al matí però amb tempestes a la tarda. Ara mateix diumenge a la tarda sembla el moment amb més possibilitat de ruixats de tota la setmana.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo

stats