Societat 30/05/2011

Paraigua a prop a moltes comarques

Dilluns de ruixats de poca estona a moltes comarques interiors, a la tarda alguns fins i tot es podrien acostar al litoral

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLa setmana comença amb un temps molt variable, ja des de primera hora han anat caient xàfecs aïllats a les comarques de Lleida i en algunes d’interiors de Tarragona, i a la tarda tots aquests ruixats aniran a més, tot i que en general quedaran concentrats a l’oest. A les comarques prelitorals també hi augmentaran els núvols i no seria estrany algun ruixat, per exemple, en àmbits com el Penedès, el Vallès i fins i tot l'Empordà, sobretot en sectors de muntanya, això, però, serien fenòmens molt més aïllats.

Demà el paraigua serà necessari a més comarques, els ruixats i tronades més enllà d’afectar les comarques interiors i la Catalunya Central arribaran també a la Costa Daurada i a l’entorn de Barcelona, sempre, això sí, en forma de xàfecs de poca estona.

El canvi de temps farà que demà a la tarda l’ambient torni a ser fresc i primaveral, avui, però, en general la calor i la xafogor seran notables i de ple estiu. Els dies vinents el temps es mantindrà força variable però només dijous els ruixats tornarien a ser extensos.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats