Societat 03/06/2011

No s’acaben els xàfecs

Els mapes del temps d’avui empitjoren la previsió per a l’inici del cap de setmana

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaL’anticicló no torna i el temps molt variable serà el que marcarà també la tònica dels pròxims dies. Aquest matí els ruixats seran més aviat aïllats, en cauran tant a l’Ebre com a diverses comarques de Girona, molt puntuals. A la tarda els xàfecs de 5 minuts tornaran a aparèixer a moltes comarques interiors i del Pirineu, en general no plourà a la costa.

Demà hi haurà més ruixats, al matí serà a les comarques de Girona i en algunes de Barcelona on n’aniran apareixent alguns de febles, però a la tarda i vespre s’estendran a molts llocs, sobretot a les comarques interiors i prelitorals, però també puntualment a la costa. En aquest sentit la Costa Daurada i alguns sectors de la Costa Central són els àmbits que podrien quedar més fàcilment al marge de la pluja. Les temperatures no variaran gaire, en general rondaran els 20 graus al migdia i l'ambient serà poc de màniga curta com ho ha estat aquests últims dies.

Diumenge les temperatures seran dos o tres graus més altes i les clarianes al matí predominaran a la majoria d’indrets. A la tarda es repetiran alguns xàfecs al Pirineu i a diverses comarques interiors, però se’n formaran molts menys que dissabte.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats