Societat 08/07/2011

Cap de setmana de sol i més calor

Els núvols d'aquest matí s'aniran trencant amb el pas de les hores i a la tarda farà sol gairebé arreu

Miquel Bernis
1 min

No només amb força intervals de núvols ha començat el dia, sinó que també s'han escapat algunes gotes cap al Ripollès i la Garrotxa. A poc a poc, però, el dia s'anirà aixecant i tant al Pirineu com a la costa el sol hi anirà sortint. Res fa pensar que aquest no hagi de ser un bon dia de platja, tot i que el vent de gregal farà que avui el mar estigui més alterat i probablement hi haurà força banderes grogues.

Demà i diumenge seran dies de cel clar a tot arreu. Només hi haurà alguns núvols baixos matiners a la Costa Daurada i les nuvolades de tarda al Pirineu deixaran xàfecs puntuals. Demà els ruixats d'estiu al Pirineu seran més aviat escassos però diumenge descarregaran amb força, sobretot al Pirineu de Lleida.

Les temperatures pujaran més durant el cap de setmana. Demà el canvi serà poc notori, però diumenge es poden assolir els 35 graus a l'interior i en general la sensació de calor serà molt més intensa. La setmana que ve començarà amb temperatures altes, però entre dimarts i dimecres una tongada de ruixats normalitzarà els termòmetres.

Trobareu la previsió per al vostre municipi i l'estat de les platges www.ara.cat/meteo.

stats