Societat 02/02/2011

L'AVE Madrid-Barcelona recupera la normalitat després de la reparació de la catenària

L'avaria va afectar uns 3.000 viatgers i 20 trens

Efe
1 min

SaragossaEl tren d'alta velocitat Madrid-Saragossa-Barcelona circula avui amb total normalitat després que aquesta matinada els tècnics d'Adif hagin reparat la catenària, que ahir es va trencar en tres punts diferents a l'entorn de la capital aragonesa. Segons han informat fonts de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), els tècnics han finalitzat a la vora de les 06.00 hores la reparació de la catenària. Les causes del trencament encara no s'han determinat.

L'avaria, han apuntat fonts de Renfe, va afectar uns 3.000 viatgers i 20 trens, que van patir retards de fins a 60 minuts.

El trencament de la catenària, entre El Guallar i El Burgo de Ebro (Saragossa), va obligar a interrompre el transport ferroviari entre les 11.30 i les 12.15 hores i que els trens que circulaven per la línia es detinguessin en el trajecte i acumulessin retards mitjans d'entre 30 i 60 minuts. A partir de les 12.15 hores es va restablir el servei per una de les dues vies a la línia. La reparació de la incidència per part de personal de manteniment d'infraestructures d'Adif s'ha dut a terme en horari nocturn amb l'objectiu de causar les menors afeccions possibles al trànsit de la línia.

stats