Judici
Societat 15/03/2011

Jutgen una mestra per abusos sexuals als seus alumnes de 3 i 4 anys

La docent s'enfronta a una pena de 29 anys de presó per ensenyar les seves parts íntimes als infants

Redacció
1 min

TarragonaUna professora s'enfronta a 29 anys de presó, segons publica avui el Diari de TarragonaDiari de Tarragona, per haver abusat suposadament dels seus alumnes. La dona, que serà jutjada a l'Audiència de Tarragona, hauria comès els abusos en nens i nenes de 3 i 4 anys en dos centres del Camp de Tarragona. La docent, que tenia 54 anys en el moment dels fets, feia una substitució en un d'aquests centres entre el setembre i el desembre del 2005. Segons la fiscalia, l'acusada va acompanyar al lavabo tres nens de quatre anys, es va treure la roba interior, i es va tocar davant els infants.

Durant el curs 2003-2004, en un un altre col·legi en el qual era tutora d'un grup de la classe P4, va mostrar els seus pits a dues nenes. Després se'ls va pintar amb llapis de colors i els va demanar que els toquessin. També va acompanyar les nenes al bany i els va ensenyar les natges.

La fiscalia demana nou anys de presó per cada delicte d'abús sexual i dos anys per corrupció de menors. A més, demana que se la inhabiliti durant nou anys.

stats