Societat 28/03/2011

Acabarem la setmana amb 25 graus

Els ruixats que cauen a les comarques de Girona aviat es desfaran i avui farà sol durant bona part del dia

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaEl dia ha començat amb gotes en ciutats com Banyoles, Olot, Girona o Figueres però tot apunta que els ruixats hi duraran bon poca estona en aquests sectors i que aviat sortirà el sol. A la tarda es repetiran alguns xàfecs curts al Pirineu, al Solsonès, al Berguedà o al nord d’Osona, però en general avui dominaran les estones de sol.

Les temperatures seran similars a les dels migdies del cap de setmana, ambient suau amb molts valors de gairebé 20 graus a l’hora de dinar. Els matins amb el canvi d’hora tendiran a ser més freds durant algunes setmanes perquè el sol no comença a escalfar fins gairebé les 8.

Demà la inestabilitat tornarà a augmentar i fareu bé d’agafar el paraigua quan sortiu de casa a moltes comarques, sobretot a les de Girona i de Barcelona. No seran en cap cas pluges continuades, sinó ruixats de poca estona típics de l’estació que cauran bàsicament a la tarda.

A mesura que avanci la setmana les temperatures aniran pujant i tot apunta que de cara al cap de setmana vinent podríem tenir els primers valors de 25 graus. L’anticicló ens visitaria entre dijous i diumenge i això garantiria el cel clar durant la segona part de la setmana.

Trobareu més detalls sobre la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats