SOCIETAT
Societat 23/05/2012

Acomiaden una dependenta perquè té els pits massa grossos

La dona, treballadora d'una botiga de llenceria de Manhattan, ha denunciat que els seus superiors li van argumentar que "distreia" els companys

Ara
1 min

BarcelonaUna dona de 26 anys, Lauren Odes, ha denunciat que va ser acomiadada d'una botiga de llenceria de Manhattan "per tenir els pits massa grossos" i distreure els seus companys. Acusa l'empresa, propietat d'uns jueus ortodoxos, de discriminació per motius religiosos i sexuals, segons informa AbcNews.

Odes només va treballar a la botiga dos dies, i després el seu supervisor li va comunicar que els propietaris no estaven contents amb ella perquè "distreia" els altres treballadors.

"Quan vaig començar a treballar aquí vaig preguntar com havia de vestir i em van contestar que només havia de mirar al meu voltant", va dir la jove en una roda de premsa el passat dilluns per presentar la seva denúncia. Va decidir vestir-se amb roba esportiva i poc formal.

Assegura que es va sentir "humiliada" quan els seus superiors li van insinuar que es tapés una mica més. En una ocasió assegura que li van donar una bata i li van demanar que estigués asseguda tot el dia. També li van donar l'opció d'anar a comprar un jersei fins als turmells.

"Primer vaig anar al lavabo a plorar, però després vaig anar a comprar el jersei", explica. Quan va tornar, però, l'havien acomiadada.

stats