Societat 07/11/2011

Acròbates francesos enregistren diverses parts del món des de la corda fluixa

Són 'freestylers', joves i no tenen por de les altures. A més, seleccionen amb molt bon ull els enclavaments on fan les seves peripècies i aconsegueixen unes imatges increïbles

Ara
1 min

BarcelonaUn grup de freestylers aeris francesos han enregistrat les seves acrobàcies arreu del món. Aquest és el tràiler del documental I believe I can fly, que es presentarà el dia 11 de novembre al web del realitzador Sebastien Montaz-Rosset. Al llarg dels 3 minuts i escaig que dura aquest avançament, es pot veure com es llencen al buit des de grans altures en entorns tant naturals com urbans. Sobre la corda fluixa, també creuen llargues distàncies, a vegades amb corda de seguretat i, a vegades, sense. Com en el cas del parkour, també molt estès a França, sembla que aquests joves sumen tendències ja existents i les adapten a la seva manera d'entendre l'esport i, al mateix temps, a la seva àmplia tolerància al risc. En aquesta versió prèvia, apareixen imatges precioses amb vistes úniques captades, en algunes ocasions, amb càmeres enganxades en els seus cascos. Això sí, no són aptes per a persones amb vertigen.

Si us heu quedat amb ganes de més i no podeu esperar fins al dia 11 d'aquest mes, podeu gaudir d'un tràiler ampliat de 14 minuts aquí.

stats