TECNOLOGIA
Societat 10/07/2011

Actuar en cas de robatori del mòbil

1 min
Actuar en cas de robatori del mòbil

En cas que perdem el telèfon mòbil o ens el robin, haurem de trucar sense perdre temps al servei d'atenció al client de la nostra operadora i comunicar-los la pèrdua perquè ens bloquegin cautelarment la targeta SIM. Un cop haguem recuperat el terminal o en tinguem un de nou, la targeta es podrà reactivar. Així, evitarem que un desconegut faci trucades a càrrec nostre.

A banda d'això, també haurem de comunicar el codi IMEI del telèfon a la policia quan denunciem la pèrdua, ja que així el podrà identificar en cas que es pugui recuperar. L'IMEI es pot esbrinar prement les tecles *#06#. Convé que ens l'apuntem en un lloc segur.

Es tracta d'una aplicació de la mateixa Apple que es baixa des de la botiga d'aplicacions. Per GPS ens permet saber on és el nostre mòbil en tot moment. S'hi pot accedir des d'un altre iPhone.

És el servei més global per conèixer el temps que farà a qualsevol regió del món, amb previsions per a una setmana i també amb l'evolució diària de les temperatures i de la nuvolositat.

stats