Societat
Societat 23/04/2013

Ada Colau denunciarà la delegada del govern a Madrid per vincular la PAH amb "grups filoetarres"

La portaveu de la Plataforma diu que les paraules de Cristina Cifuentes "han activat el feixisme" i l'han amenaçat tant a ella com a la seva família

Efe
1 min
Ada Colau, signant llibres / MANOLO GARCÍA

BarcelonaLa portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, ha anunciat avui que aquesta setmana interposarà una denúncia contra la delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, per vincular la seva associació amb "grups filoetarres".

Cifuentes va demanar el passat 25 de març a la PAH que aclarís per què va donar suport, segons la seva versió, a una manifestació a favor dels presos d'ETA, alhora que va denunciar que Ada Colau i altres membres de la plataforma han manifestat el seu suport a Bildu i Sortu i a altres col·lectius que "tenen molt a veure amb ETA".

En una entrevista a RAC1, Colau ha anunciat que aquesta setmana interposarà una denúncia contra Cifuentes, perquè amb les seves acusacions "ha activat el feixisme" i l'han amenaçat tant a ella com a la seva família.

Segons Colau, les acusacions de Cifuentes en contra seu són molt greus, a més de falses, i comporten conseqüències, com les amenaces per a ella i la seva família.

Per contra, la portaveu de la PAH ha assegurat que encara no s'ha plantejat si denuncien la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, per comparar els 'escraches' amb "nazisme pur".

"El que m'han fet a mi no és un 'escrache', és assetjament. No vull parlar més per no fer-los el joc", ha afegit.

stats