TECNOLOGIA
Societat 17/07/2011

Airport Express

Jordi Sabaté
1 min
Airport Express

L'Airport Express és un petit router desenvolupat per Apple que costa menys de 90 euros i ens permet tenir accés gratuït per als diversos aparells de la casa, com impressores i equips d'alta fidelitat.

Per exemple, si el connectem amb un cable USB a un equip musical, podrem sentir tota la música de la nostra carpeta d'iTunes pels altaveus sense necessitat que l'equip musical estigui connectat per cable a l'ordinador.

Un altre ús molt útil durant les vacances és als hotels que només ens ofereixen connexió a internet per cable. Si connectem el cable de xarxa, aquest aparell ens donarà un senyal wifi que podrem utilitzar per connectar-nos a internet.

Servei per a ordinadors amb el sistema operatiu Mac OS X que identifica les xarxes wifi al nostre voltant, la potència i els canals en què emeten. Així podem saber quin és el canal més clar per a la nostra.

Aplicació que, utilitzant el GPS de l'iPhone, ens avisa dels radars públics quan ens hi acostem. Té notificacions push per utilitzar-la al mateix moment que el navegador, i vibració per als motoristes.

stats