L'Ajuntament de Badalona suspèn un concert després que alguns assistents llencessin ous a Marta Sánchez

Es tracta d'un concert contra la LGTBIfòbia. Ruth Lorenzo i Famous van poder actuar amb normalitat

El concert de les Festes de Maig de Badalona programat per a divendres 17 de maig i dedicat al dia contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia va ser suspès després que alguns assistents llencessin ous a l'escenari durant l'actuació de Marta Sánchez, segons informa l'Ajuntament de Badalona amb un comunicat.

El concert, anomenat Popstar by Brian Cross LGTBI Edition, va transcórrer sense incidents fins a l’actuació de Marta Sánchez, que després de la seva primera cançó va veure com diversos ous esclataven a prop seu. La cantant i els discjòqueis Brian Cross i Javi Reina van baixar de l’escenari ràpidament. Minuts després, l’Ajuntament va anunciar al públic assistent que el concert s’anul·lava per motius de seguretat. Els cantants Ruth Lorenzo i Famous havien actuat amb normalitat.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, present durant els fets, va declarar que "Badalona és una ciutat plural i tolerant" i que condemnem "clarament aquests fets i aquesta manca absoluta de respecte a la diversitat". "No ens representen com a ciutat i no ens cansarem de repetir-ho: el futur és igualtat, és respecte i és convivència", va dir.

Més continguts de