Societat 18/10/2012

Albiol al regidor trànsfuga: "No és el mateix que et denunciïn per unes idees que per ser un 'mangante'"

Guerra de declaracions entre l'alcalde de Badalona i el fins ara regidor de Seguretat del seu equip de govern, David Gómez

Acn
1 min
L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, compareix per valorar l'arxivament de la causa per xenofòbia / ACN

BadalonaA l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, no li ha agradat que el fins ara regidor de Seguretat Ciutadana del seu equip de govern, David Gómez, hagi fet públic que deixa el grup municipal i el partit després d'haver estat apartat de les seves funcions en resultar esquitxat en un cas de suposada extorsió a uns comerciants.

Gómez va ser apartat de funcions –sense ser destituït formalment– el mateix dia que va ser cessat el coordinador de barri de Sant Roc, Antonio Cortés, el principal implicat en el cas denunciat per un botiguer. Aquest dijous ha anunciat que deixava el partit per falta de suport i ha recordat que l'alcalde es manté en el càrrec tot i estar imputat en un cas de racisme.

García Albiol contesta amb contundència: "No és el mateix que et denunciïn per defensar unes idees que per ser un 'mangante'". Sobre el cas, l'alcalde insinua que Gómez amaga alguna cosa, tot fent notar que "ha sortit corrent" quan es va anunciar que s'investigaria la seva gestió.

stats