Alteracions a la L3 del metro per la pluja intensa d'aquesta nit a Barcelona

Una andana de Poble Sec està fora de servei i els trens no paren a l'estació de Paral·lel 

Les fortes pluges que han caigut aquesta nit a la ciutat de Barcelona alteren el funcionament normal de la xarxa de metro a causa de les inundacions que hi ha hagut en algunes parades. Especialment, a la L3, on l'andana en direcció Zona Universitària de l'estació de Poble Sec està tancada i els trens no s'aturen a l'estació de Paral·lel. 

La L2 ha ofert servei parcial entre les 05:36 i les 07:12 entre Sagrada Família i Badalona Pompeu Fabra, mentre que al tram entre Sagrada Família i Paral·lel s'ha anat recuperant quan s'ha aconseguit "drenar l'aigua en els accessos" al transport públic , especialment, a l'estació de Passeig de Gràcia.A l'estació de Sant Antoni de la mateixa línia encara hi ha un dels accessos tancats, però el servei de transport funciona amb normalitat.

A la L1 de metro, hi ha hagut afectació al servei en el tram entre la Torrassa i Plaça Espanya per "acumulació d'aigua a la via". L'estació de Santa Eulàlia té un accés tancat i la de Plaça Espanya té els accessos d'Exposició inahbils, així com l'enllaç amb els ferrocarrils, tot i que el servei funciona

Al conjunt de Catalunya, on es manté activa l 'alerta del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya per les pluges intenses, el telèfon 112 havia rebut, a les sis del matí, 346 trucades relacionades amb els aiguats. Sobretot, per inundacions de baixos i filtracions. El municipi amb més incidències ha sigut la ciutat de Barcelona, que ha concentrat el 75% de les trucades. Els bombers han hagut de fer, durant aquesta nit, una trentena de sortides.