Publicitat
Publicitat

Ana Botella diu que és "una magnífica notícia" que Eurovegas s'instal·li a Madrid

L'alcaldessa de Madrid subratlla la importància de l'anunci en els moments "difícils" pels que passa Espanya

L'alcaldessa de Madrid , Ana Botella , ha valorat molt positivament, aquest dissabte , el fet que el magnat Sheldon Adelson hagi escollit aquesta Comunitat per ubicar el projecte d'Eurovegas. En un comunicat , l'alcaldessa qualifica de " magnífica notícia " que Las Vegas Sands Corporation hagi anunciat l'elecció d'una " localització preferent " de Madrid , davant d'altres possibles , com a seu de Eurovegas .

Després de subratllar la importància que suposa aquest anunci en els moments " difícils " pels que passa Espanya , l'alcaldessa considera que una nova inversió estrangera és un estímul de cara al futur i un motor de regeneració econòmica i de creació d'ocupació . En el seu escrit , Botella felicita el govern central i de la Comunitat de Madrid pel " magnífic " treball realitzat per aconseguir un objectiu que ara - diu - "està més a prop de fer-se realitat " .

Ana Botella subratlla que Eurovegas és un projecte de "gran envergadura " que generarà ocupació per a la Comunitat de Madrid , i que representa " un suport molt important " a una economia local i nacional necessitada de " impulsos " com el de Las Vegas Sands i el seu conseller delegat , Sheldon Adelson .

El projecte , recorda , està ara pendent d'una localització definitiva a la regió , de la determinació de la seva extensió final i de l'obtenció del finançament necessari per a la seva construcció .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de