Societat 09/08/2012

Antonella Broglia: "Fins i tot gats i gossos acabaran col·laborant"

L'ARA entrevista aquesta consultora, que va deixar el món de la publicitat per dedicar-se a la recerca i la difusió de les noves idees que mouen el món. Ara pronostica que el futur passa per la col·laboració

Marc Vidal
1 min
Antonella Broglia: "Fins i tot gats i gossos acabaran col·laborant"

BarcelonaA les seves xerrades no s'hi cap. Antonella Broglia, consultora d'Infonomia i ambaixadora d'Ashoka, rastreja el món a la recerca de les idees que vénen. Diu que en un món complex com el nostre fins i tot gats i gossos s'acabaran entenent si els cal. En una entrevista a l'ARA, fa reflexions com les següents:

"Els problemes del nostre món són tan complexes que és impossible que els pugui resoldre un de sol, tot passa per la col·laboració"

"Fins i tot gats i gossos acabaran col·laborarant. Si és en interès comú, si els reptes que afronten són molt grans i la situació molt complexe, les àrees de col·laboració entre enemics es fan més grans"

"Si tens una bona idea, tira-t'hi de cap. Mira si és el moment, si estem en el context, si tens les eines per convertir-ho en alguna cosa. Hi ha idees que són bones avui però no seran realitzables fins d'aquí a 10 anys"

Podeu llegir-ho a l'Ara Premium.

stats