El cos aparegut al riu Ebre seria el del veí de Tortosa que va desaparèixer el 17 de març

L'ha trobat el propietari d'un hort pròxim al riu poc abans de la una del migdia

El cos que ha aparegut aquest dimarts al migdia al riu Ebre a la partida de Mianes, al terme municipal de Tortosa, correspondria al del veí de la ciutat que va desaparèixer el 17 de març. Fonts pròximes al cas han confirmat a l'ACN que la família ha identificat la roba que portava el cadàver com la de Jesús Giménez, de 30 anys.

El seu entorn va denunciar-ne la desaparició fa més de tres setmanes. L'últim cop que va ser vist portava pantalons texans i un jersei blanc i no duia la documentació a sobre. A l'espera dels resultats de l'autòpsia, que se li practicarà durant les pròximes hores, les mateixes fonts no descarten que es pugui tractar d'un cas de suïcidi, atès que patia depressions i s'estava medicant.

El propietari d'un hort pròxim al riu ha trobat ha trobat el cos, que està en un estat molt deteriorat després d'haver passat a l'aigua molt de temps, poc abans de la una d'aquest dimarts al migdia a la riba dreta del riu. Patrulles dels Mossos s'han desplaçat fins el lloc on ha s'ha produït el descobriment. Poc abans de les tres de la tarda, la comitiva judicial ha procedit a efectuar l'aixecament del cadàver, que ha sigut traslladat pels serveis funeraris.

 

Més continguts de