Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Arcadi Oliveres condemna la violència però reitera el suport al moviment

El president de Justícia i Pau destaca que “això que ha passat avui és culpa d'una minoria i no ha de desprestigiar un moviment que ha estat exemplar majoritàriament"

El president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, ha condemnat les accions violentes d'aquest matí al Parlament però ha reiterat el seu suport al moviment dels indignats. "Volem condemnar tots els actes de violència, insults i manca de respecte a diputats escollits democraticament que s'han produit aquest matí, realitzats per una minoria d'exaltats i que perjudiquen la mobilitzacio", diu la nota oficial de Justícia i Pau."No estem d'acord amb el bloqueig del Parlament, no ens cansarem mai de condemnar la violència", ha dit Oliveres, que tot i això ha matisat: "Seguim estant d'acord amb la protesta, això que ha passat avui és culpa d'una minoria i no ha de desprestigiar un moviment que ha estat exemplar majoritàriament".

El president de Justícia i Pau ha reconegut que el moviment "ara es troba en un moment de transició, creiem que ha de continuar fent pedagogia política per canviar la societat". D'altra banda, Oliveres ha criticat l'actitud del Govern i dels diputats "perquè no estan escoltant el missatge de la gent".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de