Arresten un home per haver intentat matar el patinador Michel Prado d'una puntada de peu a la cara

Es van discutir en una pista de monopatins del barri de la Guineueta i el va atacar aprofitant que estava ajupit

Els Mossos d'Esquadra han arrestat un home a Barcelona com a presumpte autor d'un intent d'homicidi per haver atacat el patinador professional Michel Prado (vegeu-lo al vídeo) i la seva parella, ahir a la tarda, en una pista de patinatge de la Guineueta. Segons la policia, després d'una discussió, l'agressor va aprofitar que la víctima s'havia ajupit per clavar-li una puntada de peu a la cara. També va colpejar la seva parella al pit.

L'atacant, de 42 anys i de nacionalitat espanyola, va deixar malferit l'home que havia colpejat a la cara, a qui van haver d'ingressar en un hospital en estat molt greu. La investigació continua oberta i es preveu que el detingut passi a disposició judicial en qüestió de dies.

Segons els Mossos la disputa va començar amb una discussió entre dos grups que patinaven a la mateixa pista. El portal especialitzat elpatín.com explica que al darrere hi ha una disputa entre un partidari del monopatí enfrontat a Prado perquè feia servir patins en línia. Un amic de la víctima descriu l'agressió  en un apunt a Facebook i assegura que Prado està en coma i que l'han hagut d'operar d'urgències.