SUCCESSOS
Societat 21/01/2011

Atracament a plena llum del dia a una rellotgeria de la zona alta de Barcelona

Un grup d'assaltants ha destrossat a cops diverses vitrines d'una rellotgeria del carrer Ganduxer de Barcelona i s'han emportat una quantitat considerable de rellotges de gamma alta.

Redacció
1 min

BarcelonaUn grup d'entre tres i quatre lladres armats amb pistoles han atracat el migdia d'aquest divendres, a plena llum del dia, una rellotgeria de la zona alta de Barcelona, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. Els assaltants han destrossat a cops diverses vitrines del local i s'han emportat una quantitat considerable de rellotges de gamma alta. La policia catalana ha explicat que els lladres no han ferit ningú i que han obert una investigació per intentar identificar-los. Els fets han passat al voltant de les dotze del migdia al número 2 del carrer Ganduxer. La rellotgeria assaltada es diu 'The Watch Gallery' i està molt a prop de l'avinguda Diagonal.

Els lladres han actuat molt ràpid perquè l'establiment té les parets de vidre i es pot veure tot el que passa al seu interior des de fora. Una vegada perpetrat el robatori, han fugit amb cotxe.

stats