SOCIETAT
Societat 25/06/2011

Atraquen una farmàcia davant d'un mosso d'esquadra fora de servei

Després del robatori van fugir en una furgoneta, però l'agent va poder prendre nota de les dades del vehicle. L'operatiu policial va trobar els homes al domicili que figura al registre

Redacció
1 min

BarcelonaMala època per als lladres maldestres. Poc després de l'episodi del lladre que es va quedar adormit a la casa on havia entrat a robar, aquest dissabte es coneix el cas de dos atracadors que van atracar una farmàcia davant d'un agent dels Mossos d'Esquadra que estava fora de servei i que va ajudar a detenir-los. Els dos detinguts tenien antecedents per atracament i han ingressat a presó després de passar a disposició judicial.

Un dels lladres, de poc més de 40 anys, va entrar en una farmàcia de la ronda del Guinardó amb unes ulleres de sol grans. Aprofitant un descuit de la dependenta va passar a la banda de darrere del mostrador i la va amenaçar amb una navalla. Amb el botí de la caixa l'home va emprendre la fugida però un agent dels Mossos que estava fora de servei a la zona el va veure sortir corrents, es va posar en contacte amb el dispositiu que els perseguia i els va donar la matrícula, el model i el color de la furgoneta que feien servir per fugir. En comprovar el domicili titular del vehicle, la policia va trobar els dos atracadors a dins la casa i els van detenir. Després de passar a disposició del jutge, els lladres han ingressat a la presó.

stats